OpeningsFEEST zeer geslaagd

Zaterdagochtend wilde de jeugdburgemeester Dunya Akbari het Speelbos openen toen plots de verstrooide professor in het Speelbos opdook. Hij was op zoek naar insecten.

De professor vertelde dat hij een groot probleem had; een reus had een klein beetje grootgroeidrank gemorst en de professor was bang dat er een aantal insecten van gesnoept had.

Nu moest hij deze insecten vinden om hen het tegengif te geven waardoor ze weer normaal in het Speelbos zouden kunnen leven. Samen met jeugdburgemeester Dunya en voorzitter Alex Beune gingen ze vervolgens het doolhof in. Daar troffen ze drie grote insecten aan. Toen ze uitgelegd hadden wat er gebeurd was, beloofden de insecten dat ze het tegengif zouden drinken. Gelukkig liep dat avontuur goed af.

Om er zeker van te zijn dat er in de toekomst niemand meer zal groeien en in een reus zal veranderen, dronken de professor, Dunya en Alex samen ook tegengif.

Daarna feliciteerden ze elkaar met de goede afloop en voorzagen ze een geweldige toekomst voor het Speelbos.

En toen was het feest! Het was super gezellig. Er zijn veel VRIENDEN gemaakt die ochtend.  Kijk maar.

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…