Thema en doe-dingen

Hier mag je zelf aan de slag. Maak er iets moois van!

STORM in het bos

In de herfstvakantie kun je (gratis) de speurtocht doen.

Hoe werkt 't?

  • Lees eerst het verhaal bij de thema-items hier beneden. Dan weet je waarom jouw hulp hard nodig is in het Speelbos.
  • Download vervolgens de antwoordkaarten (voor- en achterkant); print deze uit en neem ze mee naar het bos. We zorgen in het Speelbos dagelijks voor een stapeltje antwoordkaarten, maar het kan zijn dat ze op zijn als jij aankomt. Dus als je zeker van je zaak wilt zijn, kun je ze beter thuis even uitprinten.
  • Vergeet niet een potlood of stift mee te nemen zodat je het antwoordvel kunt invullen.
  • In het Speelbos ga je op zoek naar de verloren spullen van de REUZIN. De kruisjes op de antwoordkaart geven je een tip waar je ongeveer kunt gaan zoeken.

De REUZIN hoopt dat ze met jouw hulp al haar waardevolle spullen terug zal vinden.

Nadien, als je weer thuis bent. kun je op de thema-pagina van de website per voorwerp nog een extra spelsuggesties (Speelbosspellen) vinden. Misschien een leuk idee voor je volgende bezoek aan het Speelbos. Maar ook leuke spelletjes om thuis te doen. 

Als je goed naar de voorwerpen bij de spelsuggesties kijkt, kun je ook nakijken of je de speurtocht goed hebt gedaan. Als het goed is, zijn het dezelfde voorwerpen.

Thema doe-dingen

Andere doe-dingen

Leuke feitjes en doe-dingen rond het thema!

Andere doe-dingen!

Speelbosnieuws

Nieuws

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…