Vrienden van het AZC doen er een schepje bovenop.

Het doolhof spreekt veel kinderen tot de verbeelding. In de zomermaanden zie je dan ook op tal van plaatsen maisdoolhoven uit de grond schieten. In het Speelbos is dan wel geen mais beschikbaar, maar wel volop takken. Het idee voor een takkendoolhof was dan ook snel geboren. Het doolhof biedt op zichzelf voldoende aanleiding tot fantasiespel. Toch is gemeend een extra dimensie toe te voegen. Daarbij is de hulp van bewoners van het AZC onontbeerlijk gebleken. Zij zijn bijzonder enthousiast aan het werk gegaan hetgeen heeft geresulteerd in een prachtige aanvulling op het doolhof.

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…