Parkeerplaatsen nu nog ruimer.

Bij Speelbos Gilze kan iedereen gratis en ruim parkeren. De afstand tussen de bomen bij de parkeerplaats is circa acht meter. Het hoge gras tussen de bomen weerhield sommige bezoekers ervan om schuin in de berm te parkeren. En dat is bij REUZEdrukte toch wel handig.

Vandaar dat het gras tussen de bomen nu is gemaaid.  Daardoor wordt de situatie nog overzichtelijker en de parkeerruimte nog groter.  Zo wordt parkeren een eitje. En als het even kan, dan graag schuin in de berm. Van krappe parkeerplaatsen kan nu toch geen sprake meer zijn.

Over krappe parkeerplaatsen gesproken…

 

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…