Cowboys en indianen in het Speelbos

Obs De Wildschut vierde de Sport- en Speldag dit jaar in het Speelbos.  Hoe dat is bevallen?  We laten de juffen van de Wildschut zelf aan het woord:

De kinderen van de onderbouw zijn er klaar voor. Ze hebben het er al de hele week over, maar vandaag gaat het gebeuren… het is eindelijk tijd voor de Sport- en Speldag. Alle kinderen en juffen zijn verkleed naar school gekomen. Het is namelijk Cowboy en indianenfeest! 

De kleuters zitten al te wachten. Voor hen is er vervoer geregeld naar Het Speelbos. Wat is er nou gaver, dan cowboy en indiaantje spelen in het bos. De groepen 3 en 4 gaan d.m.v. een speurtocht al lopend daar naartoe. Eenmaal daar aangekomen, hebben de kinderen niets meer nodig. Er wordt druk gespeeld en geravot. Wat een heerlijke ochtend is het geworden zo. Nog even wat drinken en iets lekkers en dan weer richting school. Stilletjes zitten de kleuters bij papa’s, mama’s, opa’s en oma’s in de auto. Zelfs de stoere groep 4 kinderen zijn er stil van geworden… als dat geen teken aan de wand is!!!

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…