Enexis-huisje na de opknapbeurt

Enexis-huisje wijst de weg

Misschien heb je het Enexis-huisje bij de ingang van het Speelbos aan de Nerhoven al wel eens gezien. Geen fraai aanzicht. Daar was iedereen het wel over eens. Wij, van het Speelbos, maar ook Auke, Henk en René bij Enexis.

Reden voor een opknapbeurt. Omdat het huisje heel prominent bij de ingang van het Speelbos staat, kan het heel mooi dienst doen als baken voor het Speelbos. Enexis wilde hier graag aan meewerken en nam een groot deel van de kosten voor haar rekening. Super! Daarna met z’n allen aan de slag en zie hier het resultaat!

Nu weet iedereen waar de ingang van het Speelbos is. Dat kan niet missen.

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…