Kabouters in het Speelbos?

Wij, van Speelbos Gilze, geloven in REUZEN. Dat wist je al wel. Kijk maar eens naar al die REUZEgrote voetstappen in het bos en ook hier op de website. En als je in REUZEN gelooft, dan geloof je ook in kabouters. Dat kan niet anders.

Nu zijn kabouters niet zo gemakkelijk te vinden. Ze verstoppen zich graag. Misschien zijn ze wat verlegen. Misschien ook een beetje bang van al die kleine mensjes, die in hun ogen héél groot zijn.

Maar de kabouterhuisjes, de paddenstoelen, die kunnen we vaak wel zien. In het Speelbos zijn we alweer verschillende kabouterhuisjes tegengekomen op onze wandelingen. Misschien kun jij ze ook wel vinden. Maar wel heel voorzichtig zijn. Niet stuk maken, want dan worden de kabouters dakloos. En dat willen we niet.

Weet jij waarom de kabouters in het Speelbos zijn? Wat zijn ze aan het doen?

Ze verzamelen.

Maar wat verzamelen ze dan? Noten en vruchten. En waarom? …… Ja, waarom zou dat zijn? Dat willen wij wel graag weten.

Jij ook? Houd de website de komende tijd dan goed in de gaten.

Kun je niet wachten? Klik hier voor de kleurplaat. Ingekleurde kleurplaten worden getoond op de site. Stuur jouw kleurplaat in via info@speelbosgilze.nl

Tot ziens in het Speelbos. Het is er REUZE gezellig!

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…