Alle kabouters gevonden!

N I E U W E    F O T O ‘ S    T O E G E V O E G D .

 

Met pen en papier in de aanslag en speurneuzen op, is tijdens de kabouterspeurtocht naarstig gezocht naar 10 hardwerkende kabouters in het Speelbos. En ze zijn gevonden. Allemaal. Dat Klaas Vaak bij de zandbak stelling had genomen, lag misschien wel een beetje voor de hand. Anderen hadden zich weer beter verstopt.

Onderweg kon iedereen zich bij de picknicktafels te goed doen aan walnoten en tamme kastanjes om vervolgens weer verder te speuren. Alhoewel het weer erg meezat, was het even verderop toch lekker om bij het kampvuur op te warmen en een mandarijntje te snoepen. Daarna kon met hervonden kracht het laatste deel van de speurtocht worden afgemaakt.

Het resultaat van de kabouterspeurtocht is overweldigend. Meer dan 100 vogelpindakaaspotjes zijn samengesteld en hebben zich verspreid over een gebied dat zich uitstrekt van Gilze (natuurlijk) tot Rijen, Molenschot, Alphen, Baarle-Nassau, Goirle, Tilburg, Breda, ’s-Gravenmoer, Berkel-Enschot, Waalwijk, Etten-Leur, Prinsenbeek, Dongen en Den Bosch.

De vogeltjes in die omgeving kunnen deze winter dus altijd ergens terecht als ze honger hebben. Fantastisch werk! Dank jullie wel, kabouters!

Hierbij een foto-impressie van deze middag. Heb jij zelf ook nog foto’s die je wilt delen? Leuk! Stuur ze in naar info@speelbosgilze.nl

Kijk op de thema-pagina voor meer Kabouter-doe-dingen:  https://speelbosgilze.nl/thema-doe-dingen/

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…