Aanmelding Speelbos Gilze voor de Brabantse Stijlprijs 2017

Speelbos voorgedragen voor Brabantse Stijlprijs 2017

De gemeente Gilze en Rijen heeft Speelbos Gilze voorgedragen voor de Brabantse Stijlprijs 2017.

Voor de Stijlprijs 2017 gaat de provincie op zoek naar verborgen parels en verrassende plekken op onverwachte lokaties in Brabant. Uit alle aangemelde projecten selecteert de jury in de eerste ronde 10 tot 20 genomineerden.  Zij maken dan weer kans om daadwerkelijk in de prijzen te vallen. De prijsuitreiking is in mei 2017, dus dat duurt nog even.

De gemeente Gilze en Rijen heeft het Speelbos voorgedragen, omdat het  Speelbos niet alleen een prachtig bos is geworden om in te spelen. Maar ook omdat er zoveel betrokkenheid is van Vrienden, GROTE Vrienden en weldoeners. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Het Speelbos is voor ons allemaal en van ons allemaal. Nu maar duimen voor een succesvol vervolg.

En… onder ons gezegd en gezwegen: De voordracht van de gemeente is op zichzelf natuurlijk al een heel mooi steuntje in de rug.

Lees meer: http://brabant.nl/Subsites/Brabantse-Stijlprijs.aspx

 

Wordt vervolgd.

 

stijlprijs-2017

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…