Even bijpraten.... en dan weer spelen.

Even bijpraten: de plannen voor 2017

Speelbos Gilze heeft een heel mooi eerste jaar achter de rug. Aan bezoekers geen gebrek! De kabouterspeurtocht was leuk en gezellig. De fotozoektocht werd 180x gedownload.  En – last but not least- het Speelbos kreeg veel VRIENDEN. Onder het motto ‘Het Speelbos is van ons allemaal en voor ons allemaal’, leverde de VRIENDENactie in 2016 maar liefst 250 VRIENDEN op, grote en kleine. Erg belangrijk voor het voortbestaan van de stichting.

Dank je wel!

En alhoewel de stichting tevreden terugkijkt op 2016, zijn er ook alweer wensen voor 2017.

Door een gulle gift van de Stichting Gezondheidzorg Gilze (SGG), ziet het ernaar uit dat een GROTE wens van de REUZIN van het Speelbos in vervulling zal gaan. Wat? Dat blijft nog even een geheimpje.

Ook is goed geluisterd naar reacties en suggesties van bezoekers. Zo lijkt het toezicht op de kinderen in het konijnenpad lastig vanaf de picknicktafel bij het doolhof. Sommigen gaven aan dat het toegangspad naar het Speelbos vanaf de Nerhoven voor kleine kinderen wat lang is. En ook dat de bewegwijzering met de REUZENvoeten hier en daar nog beter kan.

Dat is allemaal nuttige input, waar de stichting mee aan de slag gaat in 2017. Jouw opmerkingen, suggesties en vragen zijn belangrijk. Geef ze door via: info@speelbosgilze.nl

 

PS. Als je de keuze hebt op 2e paasdag (17 april) tussen een woonboulevard en het Speelbos, wat doe je dan? ….Juist ja, helemaal mee eens! Zet die datum maar vast in de agenda. Binnenkort meer.

 

Dank voor je betrokkenheid in 2016.  Jij doet in 2017 toch ook weer mee?

Tot ziens in het Speelbos. Het is er REUZE gezellig!

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…