Nu kan de REUZIN eindelijk even gaan zitten.

Geef die REUZIN een stoel!

Ze wilde al heel lang een stoel om op te zitten, onze REUZIN. Tijdens de opening van het buitenspeelseizoen op 2e Paasdag ging haar wens eindelijk in vervulling. De jeugdburgemeester, die je kon herkennen aan haar grote, zilveren ketting, verrichtte de officiële onthulling.

Naast een REUZE klimstoel, bleken ook 20 belevingsbordjes nieuw in het Speelbos. Op de bordjes vind je leuke opdrachten en spelletjes. En op de bordjes bij de smultuin krijg je uitleg over de struiken en fruitbomen die er staan.

Niet alleen de REUZIN was blij met haar stoel. Ook alle kinderen en de bosbewoners Konijn, Uil en Roos waren ermee in hun nopjes. Al hadden ze in het begin wel veel moeite om de REUZE stoel te vinden. Maar met vereende kracht is het toch gelukt. En nu de stoel gevonden is, is hij er voor alle kinderen!

En zo zie je maar: VRIENDEN maken het verschil!

Ben je in 2017 nog geen VRIEND van Speelbos Gilze geworden, maar wil je dat wel graag? Klik dan hier.

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…