20 bordjes met allemaal weetjes en doe-dingen.

Vrijwilligers klussen er op los!

Misschien was het de REUZE lekkere soep die in het vooruitzicht was gesteld, misschien het lekkere weer, maar de vrijwilligers van Speelbos Gilze klusten er op los afgelopen zaterdag! In aanloop naar 17 april -de start van het buitenspeelseizoen- is er veel werk verzet.

Wat dan?

Er is een 20-tal nieuwe bordjes geplaatst, verspreid door het hele bos.  Wat er op de bordjes staat, moet je zelf maar eens komen bekijken. De REUZIN , die de klusochtend op een afstandje gadesloeg, wist al wel te vertellen dat er allemaal leuke weetjes en doe-dingen op staan.

In alle drukte heeft de REUZIN ook enkele voetstappen achtergelaten. Het klusteam heeft de voetstappen netjes rechtgezet, waardoor de wandelroute door het Speelbos nog duidelijker én ook groter is geworden.

En als kers op de taart zijn ruim 450 struikjes geplant. Die vullen het bos aan, waardoor je straks nóg meer spannende verstopplekjes krijgt.

Al met al is de REUZIN super blij met de hulp die ze gehad heeft van alle vrijwilligers. Zonder hen had ze het niet voor elkaar gekregen. Bedankt allemaal!

 

Wil je met eigen ogen zien wat er allemaal is gedaan? Kijk maar.

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…