Altijd weer die regeltjes…

Vaak ben je zo lekker aan het spelen, dat je niet denkt aan regeltjes. Heel begrijpelijk! Toch is het goed er soms bij stil te staan. Niet te lang! Maar wel even (met volle aandacht).

  • In de zomerperiode komen in bossen soms teken voor. Daarom is het verstandig om te controleren op teken als je in het Speelbos bent geweest.
  • Net als in een echt bos, zijn er geen toiletvoorzieningen in het Speelbos. Wel is er horeca aanwezig op ca. 300 meter. Pssst … daar hebben ze ook ijs, heeft de REUZIN uit betrouwbare bron gehoord.
  • Als iedereen zijn eigen afval mee naar huis neemt, blijft het bos netjes en schoon. Ook voor al die kindjes die na jou komen. Bij de ingang en op de parkeerplaats is een vuilnisbak aanwezig.
  • Kom je met de auto, dan kunt je parkeren op de parkeerplaats. Daarna ga je te voet verder. Als je heel veel wilt meenemen naar het bos, is een bolderkar misschien een goed idee.

Dit zijn een paar afspraken die we graag met je maken. Wil je alle afspraken nog even doorlezen? Super!

Klik hier:  https://speelbosgilze.nl/contact-route/

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…