Ook de ketting van de REUZIN was boven in een boom terecht gekomen.

GROTE schoonmaak; vele handen maken licht werk!

Traditiegetrouw organiseert Speelbos Gilze in de herfstvakantie een kinderactiviteit.

Dit jaar viel het evenement samen met de plannen van de REUZIN om in de herfstvakantie haar GROTE schoonmaak te houden.

REUZEN doen hun GROTE schoonmaak niet voor niets in het najaar. De REUZIN zet al haar spulletje buiten haar hol neer. Als het dan een beetje wil waaien, blaast de wind zo al het stof van haar meubeltjes af. Dat scheelt weer in het werk.

In aanloop naar 16 oktober was het weer echter nogal guur geweest in het Speelbos. Veel wind en veel regen. Daardoor waren alle dierbare spullen van de REUZIN zoek geraakt.  Zouden ze nog ergens in het bos liggen of hangen? Aan alle kinderen de taak om de spullen van de REUZIN terug te vinden.

Of het gelukt is, kun je hieronder zien. In ieder geval is er volop gezocht en veel gevonden.

Want – dat is wel gebleken- vele handen maken licht werk!

 

——–

De zoektocht gemist?  Tot eind van de herfstvakantie is de zoektocht te downloaden via de website. Kijk op de thema-pagina. Dan kun je zelf – wanneer het jou uitkomt-  op zoektocht gaan.

Ook leuk om daarna, thuis, de thuisopdracht te maken. Daarmee kun je vrijkaartjes winnen voor Kids Wonderland in Molenschot:  http://www.kidswonderland.nl/. De thuisopdracht vind je ook op de themapagina.

 

Tot ziens in het Speelbos; het is er REUZE gezellig!

 

 

 

 

BN de Stem berichtte als volgt: https://www.bndestem.nl/oosterhout/200-kinderen-halen-frisse-neus-tijdens-speurtocht-speelbos-gilze~a7015d57/

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…