Een bankje om op te zitten.

Toen Peter van Trayplant een tijdje terug en paar hele dikke boomstammen over had, was de REUZIN de eerste om haar vinger op te steken. Zij wilde de bomen heel graag voor het Speelbos. En onlangs- toen het nog sneeuwde-  heeft buurman Martin ze met een REUZE kraan op hun plek gelegd.

Wat je allemaal met zo’n boomstam kunt doen? Nou, van alles!

Je kunt ‘m gebruiken als klimboom of als evenwichtsbalk. Je kunt je erachter verschuilen bij verstoppertje spelen. Of je kunt voetje-van-de-vloer spelen. Of de ringen van de boom tellen, om te zien hoe oud hij is. Dat kan allemaal!

Maar je kunt ‘m ook gewoon gebruiken als bankje, om op te zitten.

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…