19 april: Smullen in het SMULbos

De voorjaarsactiviteit is op zondag 19 april.  Dan kun je ‘Smullen in het SMULbos‘.

In het Speelbos is veel lekkers te vinden. Lekkere hapjes voor de koolmees en voor de bij, de eekhoorn, voor het konijn, enzovoort. Iedereen vindt weer iets anders lekker. Dat is wel fijn, want zo kunnen veel verschillende dieren smullen in het Speelbos.

Maar weet jij wat alle dieren in het Speelbos lekker vinden? Kom dan 19 april naar het bos en ga mee op zoek. Als je alles gevonden hebt, kun je thuis nagenieten met het kwartet ‘Smullen in het SMULbos’.

 

Scholen en kinderdagverblijven kunnen zich (vanaf vandaag) opgeven voor een dagdeel in week 16 (van di 14 april t/m vr 17 april) met een berichtje naar info@speelbosgilze.nl. ‘Smullen in het SMULbos’ is vooral bedoeld voor kinderen in de onderbouw.

Als jouw school/kdv GROTE vriend wordt, zijn de voor- en najaarsactiviteiten gratis (https://speelbosgilze.nl/onze-vrienden/) 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…