Valt er iets te halen soms…?

Zo druk als het de laatste tijd is in het Speelbos, is het nog nooit geweest. De REUZIN snapt er niets van. Ze denkt vertwijfeld -Nederlanders een beetje kennende- dat er misschien iets te halen valt in het bos…  gratis te halen…

De REUZIN ziet veel bekende, maar ook veel nieuwe gezichten. Ze is natuurlijk blij dat zoveel mensen het fijn vinden in het bos, maar ze is ook een beetje bezorgd.

Of alle bezoekers toch wel weten, dat er in een bos geen wc’s zijn? En dat er ook geen afvalbakken zijn in een bos?   Dat zullen de bezoekers toch wel weten?

Ja, vast wel.

Maar voor diegenen die het nog niet weten: in het Speelbos hebben we de afspraak (zie: ‘praktische zaken’) met bezoekers dat iedereen zijn eigen afval mee naar huis neemt.  Of -en dat is nog beter- dat je geen afval maakt. Dat kan heel gemakkelijk door bijvoorbeeld je eigen herbruikbare bekers mee te brengen.

Als we met z’n allen het bos netjes en schoon houden, is er zeker wat te halen in het Speelbos. Een fantastische speelplek in de buitenlucht met de natuur overal om je heen. Wat wil je als kind nog meer?

Dan toch nog even dit: de overheid adviseert om drukte te mijden. Dus als het druk is in het Speelbos, kom dan een ander keertje terug.

En houd afstand, blijf thuis als je snotterig bent, etc. Je kent de regeltjes inmiddels vast wel.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

 

Tot ziens in het Speelbos; het is er REUZE gezellig!

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…