Weldoeners Speelbos Gilze

Een weldoener is iemand die goede dingen doet zonder daar zelf beter van te willen worden.

Weldoeners zijn fijne mensen. En in 2020 waren er heel wat weldoeners actief voor het Speelbos. Maar omdat ze het werk zonder eigenbelang doen, vallen ze meestal niet zo op.

Belangrijk zijn ze wel; héél belangrijk. Daarom worden ze nu – of ze het willen of niet – even in de schijnwerpers gezet (in willekeurige volgorde).

 

We beginnen met Ingrid Scheifes, een goede VRIENDIN van Speelbos Gilze. Met haar gulle gift verdient ze hier zeker een vermelding.

En dan is daar Eric van Zwam. Eric werkt bij Simac. En Simac geeft jaarlijks aan goede doelen. Eric zorgde ervoor dat het Speelbos voor een bijdrage in aanmerking kwam.

Voor de insectenhotelletjes was een stempel nodig, waarmee het Speelbos-logo in het hout gebrand kon worden. Stempels.nl kon die leveren en deed dat met een hoge korting.

Al enige tijd worden vogelhuisjes en insectenhotelletjes verkocht via de website van het Speelbos. Maar sinds een klein voorraadje gestald mag worden bij de Roozelaar, gaat de verkoop goed. Vooral dankzij de toewijding van Rietje. Dus zoek je nog een huisje of een hotelletje? Op naar de Roozelaar.

De Steengroeve in Chaam heeft sinds kort een indoorspeeltuin; het Groeversbos. Voor de Tombola van het Speelbos stelden zij 5×2 vrijkaartjes ter beschikking.

Van Jumbo Rijen mocht het Speelbos wederom het ‘goede doel’ zijn bij de statiegeldactie.

De Rabobank heeft geld beschikbaar gesteld via RaboClubSupport. En door veel stemmen van leden, kon het Speelbos rekenen op een hele mooie bijdrage.

Hotel van der Valk Gilze-Tilburg is ook al sinds het begin een trouwe sponsor van het Speelbos.

En de gemeente Gilze en Rijen steunt het Speelbos door dik en dun.

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…