Weldoeners Speelbos Gilze

Een weldoener is iemand die goede dingen doet zonder daar zelf beter van te willen worden.

Weldoeners zijn fijne mensen. En in 2021 waren er heel wat weldoeners actief voor het Speelbos. Maar omdat ze het werk zonder eigenbelang doen, vallen ze meestal niet zo op.

Belangrijk zijn ze wel; héél belangrijk. Daarom worden ze nu – of ze het willen of niet – even in de schijnwerpers gezet (in willekeurige volgorde).

 

We beginnen met Auto Verwijmeren en Hotel van der Valk Gilze-Tilburg al jarenlang trouwe VRIENDEN.

En dan is daar de Boxer, die dit jaar haar 25-jarig bestaan vierde en het Speelbos koos als ‘goed doel’ bij haar festiviteiten.

Ook het Speelbos kon in 2021 een feestje vieren, want zij kon haar 1e lustrum bijschrijven. Het kadootje voor de bezoekers van het Speelbos was het realiseren van een meer ‘inclusief’ bos. Dat begon met het toegankelijk maken van het bos voor iedereen. Daarom werd besloten in een deel van het bos een halfverhardingspad aan te leggen. Om het pad te financieren heeft het Speelbos o.a. centjes gehad van de gemeente Gilze en Rijen, van de Rabobank via de RaboClubsupport, van de Stichting Gezondheidszorg Gilze en door een gift van de postcodeloterij/buurtfonds. Met de aanleg van het pad is inmiddels een start gemaakt.

De Roozelaar verkoopt voor het Speelbos vogelhuisjes en insectenhotelletjes. Dus als je nog een vogelhuisje zoekt voor in je tuin dit voorjaar, dan weet je nu waar je moet zijn.

Van Jumbo Rijen en de Coop in Gilze mocht het Speelbos wederom het ‘goede doel’ zijn bij de statiegeldactie.

 

Weldoeners: BEDANKT!

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…