In de TOP 20 van de Rabo Clubsupport

Een poosje geleden hoorde de REUZIN dat het Speelbos in de Top 20 van de 474 clubs stond die meededen vanuit Rabobank de Zuidelijke Baronie. Dat is al een prestatie op zich. Nu is de uitslag van de Rabo Clubsupport 2022 bekend.

Het Speelbos ontvangt een geldbedrag van maar liefst € 1.372,83.

De Rabobank complimenteerde het Speelbos met een hoge score op duurzaamheid. Maar dat is eigenlijk niet zo gek. Het Speelbos is puur natuur en de natuur is per definitie duurzaam. De vogels in het Speelbos bouwen hun huis van duurzaam materiaal. De bomen in het Speelbos werken op zonne-energie. Alle blaadjes zijn eigenlijk kleine zonnepaneeltjes. En de natuur ruimt haar eigen afval op.

Dat laatste doen de bezoekers van het Speelbos ook. Dus Speelbos Gilze is inderdaad duurzaam bezig en daar is het TROTS op!

Iedereen, ontzettend bedankt voor alle stemmen op het Speelbos! En natuurlijk ook een bedankje aan de Rabobank voor het beschikbaar stellen van de centjes.

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…