Lieve VRIEND,

Doe je dit jaar weer mee?

Het Speelbos Gilze doet niet aan inflatiecorrectie.

Steun het Speelbos in 2024.

Word VRIENDJE voor een tientje:

 

Zandbak 2.0 is het plan voor 2024!

Alle aandacht gaat dit jaar uit naar onze zandbak, één van de populairste plekjes in het bos.

Annemiek heeft al een prachtig ontwerp gemaakt. Met de nieuwe zandtafel -in de vorm van een koffiekopje- worden speelplekken op verschillende hoogten gecreëerd. Dat biedt oneindig veel nieuwe spelmogelijkheden. De zandbak wordt ook ‘onzichtbaar inclusief’, zoals dat zo mooi heet.
De waterpomp krijgt een nieuwe handgreep, waardoor het makkelijker pompen wordt.
En het bestek van de REUZIN wordt uitgebreid, zodat ze eindelijk fatsoenlijk met mes en vork kan eten. Dat is niet alleen voor haar prettig, maar voor iedereen in haar omgeving!

Nu de centjes nog. Daarmee zijn we er bijna, maar nog niet helemaal.
Een mooi startbedrag is bijeengebracht door de RaboClubsupport van afgelopen najaar. Daarnaast heeft de Rabobank extra bijgedragen via het Coöperatiefonds! Audax steunt het plan met een mooie donatie en zo gaat het gestaag de goede kant op!.

Omdat jij het fijn vindt in het Speelbos, doen we nu ook een beroep op jou. Je weet; het Speelbos is vóór ons allemaal en ván ons allemaal. Dus: word VRIENDJE voor een tientje.

Gebruik de QR-code. Dat kan nu meteen al!

 

 

 

 

 

 

 

REUZE bedankt!

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…