Doe mee. Jouw stem telt!

Stem mee in de Rabobank Clubkas Campagne

Speelbos Gilze kan jouw stem gebruiken!

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start. Clubs en verenigingen kunnen met deze actie een mooi bedrag voor hun clubkas verzamelen.

Het biedt het Speelbos de gelegenheid om het bos goed te beheren en tijdig onderhoud te plegen. En ook om leuke kinderactiviteiten te organiseren, zoals afgelopen herfstvakantie de kabouterspeurtocht en op 17 april a.s. de opening van het buitenspeelseizoen.

Wat kun jij doen? Je stem geven aan het Speelbos (en als het kan, liefst ‘twee’).

Als je lid bent van de Rabobank (dat is wel een voorwaarde), mag je vijf stemmen vergeven. Maximaal twee per club. Hoe meer stemmen, des te hoger wordt het bedrag dat de Rabobank uitkeert. Zullen we er met z’n allen een mooi bedrag van maken?

Rabobank-leden krijgen voor 1 april een brief van de Rabobank met hun stemcode. Je kunt stemmen van 6 t/m 18 april via: http://rabo.nl/dzb/rcc2017

 

En, trouwens…. heb je vrienden of kennissen, die een andere club een warm hart toedragen, maar nog wel  reststemmen hebben? Speelbos Gilze is er blij mee.

Ben je zelf geen lid van de Rabobank, maar ken je mensen die dat wel zijn, vraag dan of ze hun stem(men) aan het Speelbos geven. Speelbos Gilze is er blij mee.

 

Dank voor je steun!

 

 

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…