Last van een bore-out?

Verveling kan soms hard toeslaan.  Bijvoorbeeld door de beperkende corona-maatregelen. Dan kùn je last hebben van een ‘bore out’.

Daar is wat aan te doen. Als je je verveelt of niet uitgedaagd voelt, dan kàn het Speelbos uitkomst bieden. Je kunt heerlijk spelen in het bos. Maar er is méér!

Op de website van het Speelbos staan nog heel wat ideeën voor een leuke middag in het bos. Kijk maar eens op de themapagina.

Je kunt de bordjesoute doen, een fotospeurtocht oplossen of een foodwalk lopen en daarna thuis gaan kokkerellen. Je kun de insecten helpen door een insectenhotel te maken. Of de vogels helpen met een door jou gebouwde nestkast.

En als je dat allemaal gedaan hebt, ben je nog niet klaar in het Speelbos.

Je kunt altijd zelf je spel maken. Je kunt je eigen hut maken van takken, die je in het bos vindt.  Je kunt voetje-van-de-vloer doen of verstoppertje. Je kunt van alles verzinnen. Doe dat dan ook maar! Zelf je spel verzinnen, is het leukste, dat er is.

Bij dit alles natuurlijk wel oppassen voor een ‘burn-out’!

 

Naar het overzicht

Leuke acties!

Leuke links

Word ook vriend van het Speelbos!

Als u het initiatief steunt, kunt u VRIEND worden van het Speelbos. U steunt daarmee de organisatie van activiteiten en het onderhoud van het bos.

Lees meer…